Beer List

ENGLISH – ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΒΑΡΕΛΙ

MAMOS PILSENER 5%alc. 400ml 5€

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία επαναλανσάρισε το 2017 το εμπορικό σήμα της μπύρας MAMOS σε συνεργασία με τους απογόνους της οικογένειας Μάμου. Μια από τις πιο ιστορικές μάρκες μπύρας στην Ελλάδα, η ΜΑΜΟΣ ιδρύθηκε στην πόλη της Πάτρας το 1876. Η σημερινή συνταγή της βασίζεται στην αρχική συνταγή του πρώτου Έλληνα πιστοποιημένου ζυθοποιού, Πέτρου Μάμου.

ALFA WEISS 5%alc. 330ml 4.5€ / 500ml 6€

Η Alfa Hellenic Weiss Beer είναι μια μπύρα σίτου με ανοιχτό κίτρινο χρώμα, η Alfa Hellenic Weiss Beer προσφέρει αρώματα μπανάνας και γαρύφαλλου. Η γεύση είναι ελαφριά, με νότες μπανάνας και σιταριού και μια ελάχιστα αντιληπτή πικράδα. Ιδανική για αναψυκτικό μια ζεστή ελληνική καλοκαιρινή μέρα.


ΦΙΑΛΕΣ

FRESH CHIOS BEER ΞΑΝΘΙΑ House Ale 4,9%alc. 330ml 5.8€

Παρασκευάζεται στον Κάμπο από εκλεκτές ποικιλίες βύνης και ολόκληρο λυκίσκο. Ζυμώνεται και ωριμάζει σε περιορισμένες ποσότητες, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων. Εμφιαλώνεται πάντα αφιλτράριστη και απαστερίωτη για να διατηρεί όλη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά της.

MC FARLAND KOKKINH , Ale 5,6%alc. 330ml 6.5€

Tο κόκκινο χρώμα είναι από µόνο του ελκυστικό. Γίνεται όμως ακόμα πιο επικίνδυνα ακαταμάχητο σε αυτή την ιρλανδική Ale µπύρα. Αρώματα και γεύσεις κόκκινων φρούτων, καραμέλας, βύνης και γαρίφαλου εναλλάσσονται και ξεσηκώνουν. Το στόμα είναι γεμάτο και συγχρόνως ελαφρύ µε ένα γλυκόπικρο τελείωμα πλούσιο σε toffee.

SOL LAGER 4,5%alc. 330ml 5€

Μια ξανθιά lager, διάσημη και δημοφιλής σε όλο τον κόσμo που ζητάει μια ελαφριά και δροσιστική µπύρα…

GUINNES STOUT 5%alc. 330ml 6.8€

Η μεγαλύτερη σε πωλήσεις stout µπύρα στον κόσμο. Παράγεται στην Ιρλανδία, από το 1759. Ξεχωρίζει για τη βελούδινη γεύση της, το άρωμα καβουρδισμένης καραμέλας και τον χαρακτηριστικό κρεμώδη αφρό της. Είναι γνωστή ανά τον κόσμο για το αυθεντικό μαύρο χρώμα της που οφείλεται στο καβουρδισμένο κριθάρι που προστίθεται κατά τη ζύμωση.

LA TRAPPE QUADRUPEL 10%alc. 330ml 8.5€

Mια μοναδική µπύρα που η δοκιμή της αποτελεί πραγματική εμπειρία. Τα χαρίσματά της αρχίζουν από το κεχριμπαρένιο χρώμα και συνεχίζουν στον καλοσχηματισμένο αφρό, προχωράνε στο πολύπλοκο καμβά αρωμάτων από ώριμα φρούτα, µαύρα φρούτα, μπαχαρικά, κύμινο, βανίλια, καμένη ζάχαρη και τελειώνουν στο πλούτο της γεύσης από εσπεριδοειδή, βότανα, μπαχαρικά και καραμέλα. Είναι κρεμώδης και ευχάριστα γλυκόπικρη. Ο χαρακτήρας της οφείλεται κυρίως στην ωρίμανση σε ξύλινα βαρέλια

AMSTEL FREE LAGER 0,5%alc. 330ml 4.5€

Ελαφριά µπύρα από φυσικά συστατικά, µε διακριτικά αρώματα μαγιάς και κριθαριού.