BUFFET MENU

Ελληνική σαλάτα με παξιμάδι Βολισσού, κρίταμμο και ελαιόλαδο αρωματισμένο με ρόκα.

Πατατοσαλάτα με κρεμμυδάκι φρέσκο, διάφορα μυρωδικά και καπνιστό χοιρινό Μάνης.

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι, καρύδια και ξινόμηλο.

Σαλάτα με πληγούρι, τομάτα, διάφορα φρέσκα μυρωδικά και σάλτσα γιαουρτιού.

Spring rolls γεμισμένα με φέτα, δυόσμο και γιαούρτι, πασπαλισμένα με μέλι και μαύρο σουσάμι.

Παναρισμένες κροκέτες κολοκυθιού γεμισμένες με μαστέλο Χίου.

Ρολάκια μελιτζάνας με ελληνικά τυριά και κόκκινη σάλτσα βασιλικού.

Τραγανή σπανακόπιτα με διαφορα μυρωδικά.

Ελληνική στριφτή τυρόπιτα με τρία διαφορετικά τυριά.

Χοιρινό αργοψημένο σε κρασί με τομάτα και πολύχρωμες πιπεριές.

Μοσχαράκι αργομαγειρεμένο με γλυκό κρασί Χίου και μανητάρια.

Φιλέτο κοτόπουλου στη σχάρα μαριναρισμένο με θυμάρι και μουστάρδα σε σάλτσα λεμονιού.

Πέννες με λαχανικά και κόκκινη σάλτσα βασιλικού.

Ατομικά προφιτερόλ με χειροποίητα σου, κρέμα Patisserie και κρέμα σοκολάτας.

Ζουμερή πορτοκαλόπιτα από χιώτικα πορτοκάλια.